Zakelijk

 

Een goede verzekeringsadviseur toont zijn persoonlijke betrokkenheid. Hij begrijpt uw behoeften en wensen. Daarnaast spelen ook inzicht, vakkennis en een hoge graad van dienstverlening een grote rol. Boot Assurantie Adviseurs bundelt deze eigenschappen en biedt u daarmee alle zekerheid in een snel veranderende omgeving.

Een overheid die sociale zorg steeds minder als haar verantwoordelijkheid ziet, veranderende fiscale wetgeving, internationalisering: ontwikkelingen met verstrekkende gevolgen voor uw financiële zekerheid en die van uw medewerkers. Zijn uw zakelijke risico’s onder alle omstandigheden afgedekt? Moeten uw risico’s wel allemaal worden verzekerd? En zijn uw arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk genoeg om nieuwe werknemers te werven en bestaande personeelsleden te behouden. Belangrijke vraagstukken waarop Boot Assurantie Adviseurs de antwoorden heeft. Via een speciale risico-analyse brengen wij uw huidige risico’s in kaart. Deze analyse vormt samen met uw persoonlijke wensen de basis voor onze advisering.

Verzekeringen
Wij bieden zakelijke verzekeringen in de volgende categoriën:

Informatie
Wilt u een deskundig en objectief financieel advies? Neem dan contact op met Boot Assurantie Adviseurs. Wij maken graag een afspraak met u voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Boot Assurantie Adviseurs heeft een eigen ruime parkeergelegenheid voor de deur.