Schade, wat nu?

Natuurlijk is het belangrijk dat een verzekering de financiële gevolgen van een schade beperkt. Maar we vinden het ook belangrijk om u bij schade zo veel mogelijk zorg uit handen te nemen. Daarom regelen wij een vakkundige schade afhandeling of een snelle betaling van uw schade. Wel zo prettig!

Meteen melden
Uw schade kunt u direct melden bij Boot assurantie adviseurs b.v. Wij zorgen voor een snelle en professionele afhandeling. Dat is een prettig idee, want bij schade heeft u al genoeg aan uw hoofd.

schade-afdeling 0162-472326
  0162-454825 buiten kantooruren
   
e-mailadres: schade@boot-verzekeringen.nl

een schademelding kan ook via onze website worden gedaan www.boot-verzekeringen.nl

WONEN

DirectHerstel
Bij schade aan uw woning of inboedel kunt u kiezen uit een vergoeding in geld of herstel in natura. Schade verhelpen wij het liefst direct en goed. Daarom werkt Boot assurantie adviseurs samen met Nationale Nederlanden voor herstel in natura met DirectHerstel. Binnen twee uur neemt het schade-herstelbedrijf contact met u op. Bij spoedschade zijn de schadeherstellers 24 uur per dag, binnen 2 uur ter plaatse. Zo komt de loodgieter bijvoorbeeld de lekkage aan uw leidingen herstellen of droogt een specialist uw tapijt met professionele apparatuur. Is herstel niet mogelijk, dan ontvangt u alsnog een vergoeding in geld. Als u gebruik maakt van DirectHerstel, ontvangt u bovendien € 50,- korting op uw eigen risico. In de meeste gevallen betaalt u dan helemaal niets!

PERSONENAUTO

Schadegarant
Bij schade aan uw auto kunt u kiezen uit een vergoeding in geld of herstel in natura. Als een Schade-garantbedrijf de schade aan uw auto repareert, dan heeft u geen eigen risico. En u krijgt tijdens de reparatie een gratis vervangende auto als dat nodig is. Dit geldt overigens niet bij ruitschade. Boot assurantie adviseurs betaalt direct de rekening aan het schadeherstelbedrijf. Kiest u liever uw eigen hersteller, dan kan dat. Als deze geen onderdeel is van het Schadegarant netwerk, dan is uw eigen risico € 400,-.

Glasgarant
Voor herstel van autoruitschades werken wij samen met de bij Glasgarant aangesloten autobedrijven. Wordt uw autoruit vervangen, dan heeft u geen eigen risico. Kiest u liever uw eigen glashersteller, dan kan dat ook. Als deze geen onderdeel is van het Glasgarant netwerk, dan is uw eigen risico € 400,-. Voor ruitreparatie geldt nooit een eigen risico.

RECHTSBIJSTAND

Heeft u een (dreigend) conflict? Neem dan direct contact op met uw rechtsbijstandverzekeraar ARAG of DAS. Beide verzekeraars zijn volledig gespecialiseerd in het verlenen van rechtshulp. Zij zijn er niet alleen om voor u te procederen. Ook kan zowel ARAG als DAS u in een vroeg stadium adviseren om een dreigend conflict te voorkomen. Het is daarom belangrijk uw rechtsbijstandverzekeraar zo snel mogelijk in te schakelen.

ARAG Rechtsbijstand: 033 - 434 2342
DAS rechtsbijstand: 020 - 6517 517

Ik wil een schade melden