Bespaar nú tot maximaal 10% op uw ziektekostenpremies!

Al een aantal jaren bieden wij voor onze klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Het grootste voordeel voor u is dat u al snel tot maximaal 10% bespaart op de kosten van uw ziektekostenverzekering.

Juist in deze tijd, nu alles duurder wordt, bieden wij u de mogelijkheid de stijging van de zorgkosten voor 2012 te beperken. Om u een ruime keuze te kunnen bieden uit diverse aanbieders en verschillende aanvullende pakketten hebben wij collectieve ziektekostencontracten gesloten met ONVZ, CZ, De Amersfoortse en Avero Achmea.


“De belangrijkste keuzes maakt u liever zelf”

Er zijn twee soorten ziektekostenverzekeringen, polissen die u volledige keuzevrijheid bieden qua arts en ziekenhuis en deze vergoeden (restitutie), of polissen die behandelingen alleen geheel vergoeden bij artsen en/of ziekenhuizen waar de verzekeraar prijsafspraken mee heeft gemaakt (natura). Wilt u volledige keuzevrijheid, kiest u dan voor een restitutie polis!


ONVZ, maximale keuzevrijheid met een scherpe prijs!

Kiest u voor de beste kwaliteit in zorg, met volledige keuzevrijheid, dan is ONVZ voor u de beste keuze! ONVZ staat al jaren in de top van de beste verzekeraars en heeft ook een zeer betaalbare premie. ONVZ heeft alleen een restitutiepolis waarbij u dus vrij bent in de keuze van uw zorg.

CZ

CZ is een van de grootste verzekeraars in Nederland op het gebied van zorg en heeft een uitgebreid scala aan aanvullende pakketten, met ook specifieke aanvullingen voor jongeren en ouderen. Door de collectieve korting heeft ook CZ een zeer interessante aanbieding voor u. CZ heeft zowel een Natura- als een Restitutiepolis.

De Amersfoortse

De Amersfoortse is al jaren specialist op het gebied van zorg. Ook hier vindt u een goede mix van dekkingen tegen scherpe premies! De Amersfoortse heeft zowel een Natura- als een Restitutiepolis.

Avero Achmea

Als onderdeel van een van de grootste verzekeraars van Nederland neemt ook Avero Achmea deel in onze collectiviteit. Door de uitgebreide keuze in pakketten is ook Avero een verzekeraar die u een kwalitatief goede verzekering tegen een scherpe premie biedt.


Vergelijking premies en dekkingsoverzicht

Bijgaand ontvangt u een vergelijking van de premies en voorwaarden van ONVZ, CZ, De Amersfoortse en Avero Achmea. Wij hebben de belangrijkste verschillen voor u in beeld gebracht. Heeft u een specifieke vraag op een ander onderdeel van de dekking? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Overstappen wordt steeds makkelijker!

Bent u overtuigd van ons aanbod? Met onderstaande links en codes kunt u zelf uw ziektekostenpakket samenstellen en berekenen. Wanneer u akkoord gaat met de berekening kunt u vervolgens de verzekering van uw keuze digitaal aanvragen.

Aanmelden ziektekostenverzekering

Om premieberekeningen te maken en/of rechtstreeks een zorgverzekering aan te vragen kunt u gebruik maken van de volgende links en codes:

              

Collectiviteitscode CZ: 2604329